Leseni profili

Na podlagi izkušenj pri izvedbi projektov in  testnih projektov lesenih fasad in lesenih teras, smo izbrali materiale in dobavitelje, ki nam lahko zagotovijo les konstantne  in preverjene kvalitete. Ves les in ostali material nabavljamo neposredno pri proizvajalcih, tako da smo iz nabavne verige izključili stroške in provizije posrednikov.

Fasadna letvica trapez

Ta fasadna letvica, se uporablja za izvedo prezračevanih lesenih fasad in je dobavljiva v različnih dimenzijah in vrstah lesa:

trapez-150x150

 

 

 

 

Fasadna letvica pero in utor

Ta fasadna letvica se uporablja za zaprti tip lesene fasade, ali pa oblačenje raznih lop, brunaric ali pa opaža in je dobavljiva v različnih vrstah lesa in dimenzijah:

pero-in-utor

 

 

 

Podnica za terase

Profil je največkrat uporabljen kot pohodna deska za teraso, rebrane ali gladke, ki so dobavljive v različnih vrstah lesa in različnih dimenzijah:

podnica-150x79

 

 

Leseni morali obdelani

Leseni morali se uporabljajo kot podlaga na katere se vijači končna obloga lesene fasade ali lesene terase. Leseni moral mora biti iz iste vrste lesa kot končna obloga. Morale lahko dobavimo v različnih dimenzijah in iz različnih vrst lesa:

morali-150x150

 

 

 

Vse izdelke najdete v naši spletni trgovini