Drobni material

Vijak ni enak vijaku, sidro ni enako sidru, namenski vijaki in sidra se lahko zelo razlikujejo med seboj. Kvalitetnih informacij iz tega področja na slovenskem tržišču manjka. Spodaj navedeni artikli so bili preizkušeni v praksi in preverjeno ustrezajo namenu uporabe. Predstavljamo sihga vijake in sidra nekaterih kvalitetnih dobaviteljev.

Vijak solida – za vijačenje smreke, macesna, sibirskega macesna…

RF vijak na sliki je primeren za vijačenje smreke, macesna in sibirskega macesna. Vijak lahko uporabljate brez predvrtavanja razen, ko se vijači manj kot 3 cm od konca deske.

sihga-l-300x44

 

 

Vijak solida – za vijačenje tropskega lesa, hrasta, jesena

RF vijak na sliki je primeren za vijačenje tropskih lesov, hrasta, jesena. Vijak lahko pri večini lesov uporabljate brez predvrtavanja razen, ko se vijači manj kot 3 cm od konca deske.

sihga-t-300x43

 

 

PVC distančnik za terase

PVC distančnik za terase se uporablja za ločevanje podkonstrukcije od podlage in podkonstrukcije od terasnih desk. S PVC distančnikom preprečite spoje les na les in lesu omogočite lažje dihanje.

PVC-distančnik-za-ločevanje-podkonstrukcije-150x150

Nevidni sistemi pritrjevanja lesenih fasad in lesenih teras klip lpx system

Sistem se uporablja za nevidno pritrjevanje desk lesenih fasad in lesenih teras. Pri prvi in zadnji deski so vijaki vidni.

nevidni-sistem-150x56

 

 

Sihga sidro – za pritrjevanje podkonstrukcije lesene fasade

Sihga sidro je primerno za pritrjevanje podkonstrukcije lesene fasade direkno skozi stiropor v stene objekata. S tem sidrom preprečite toplotne mostove klasične izvedbe lesene fasade.

sihga-f-300x54

 

 

ALU sidro za pritrjevanje podkonstrukcije lesene fasade

Alu sidro je primerno za pritrjevanje podkonstrukcije lesene fasade pri izvedbi s kameno volno v stene objekta. S tem sidrom preprečite toplotne mostove klasične izvedbe lesene fasade.

ALU-sidro-150x147

 

 

 

Vse izdelke najdete v naši spletni trgovini